Stutteri Frølunde - Fjordheste til avl og sport
 

2011

Så er endnu et år gået. Et år med mange spændende begivenheder

Vi har ikke udstillet så meget i det forgangende år, dog er det blevet til et par fremstillinger. Første udstilling var Roskilde dyrskue, hvor vi udstillede Avlshoppen Faura Halsnæs. Hun fik en flotte 24 piont+ærespræmie.

I uge 28 afholdte Fjordhesten Danmark regional- og medaljekåring. Vi havde ikke selv hopper med til regionalkåring, men vi kunne i stedet glæde os over, at Babett Frølunde ,ejet af Karina Thygesen, blev kåret med 8 i helhed som nr. 2/14 med tallene 9888 87 877 8.  Til medaljekåringen i Egtved fremstillede vi Aurora Frølunde. Hun blev tildelt medalje og 9 i helhed. En af vore avlshopper, Primola Fjordlyst FJ 10103 deltog  i guldmedaljesamlingen efter stammoderen Lorina Fjordlyst EFJ 9600. Et stort tillykke til Jens Kristensen med tildelingen af Guldmedaljen. Et tillykke skal også  lyde til Karina Simonsen, som stillede vallakken Unik Frølunde. Han fik medalje med tallene 9988 88 588 8

Sidste weekend i august stillede vi hingstene Optimist Halsnæs og Leico Skellerød til hingstekåringen. Optimist blev fløjhingst i det unge 2½-årige hold med tallene 9888 88 878 8 i helhed, mens Leico blev oprangeret som nr. 4 i kåringsholdet med 8 i helhed.

På sportens side har vores hingste vist gode takter. Helle Prinsholm har med Laust Halsnæs opnået adskillige resultater i årets  løb. Nogle af de flotteste er dog championaterne i både dressur og spring ved hingstekåringen på Vilhelmsborg 2011. På dyrskuet i Odense blev det til 24 piont+ærespræmie samt gangartsvinder på tværs af alle racer og skuets 2.bedste hingst.

Leico Skellerød aflagde sin materialprøve med et gennemsnit på 7,85. Han fik bl.a. 10 for både sundhed og opførsel, og de højeste karakter for ridelighed og kapacitet.

Alt i alt et fantastisk år. Vi glæder os allerede til at se, hvad det nye år vil bringe

Rigtig godt Nytår til jer alle

Stutteri Frølunde v/ Irene & Bjarne Hansen | Frølundevej 52, 4220 Korsør  | Tlf.: 27571257